Karmøy geddon og nytt utstyr

Hei

Lenge side siden sist oppdatering av siden men skal prøve å bli flinkere.

Siden sist har det vært veldig travelt med unntak av januar da det var ekstremt rolig.

I helga  blei årets Karmøy geddon festival gjennomført og det var som vanlig en kanonbra festivel med veldig mye bra band. På Jimmy legs sin nye scene var det faktisk fullt hus allerede kl 15.00 både torsdag, fredag og lørdag. En høydare for en gammel rocker var jo selvsagt Backstreet girls. På byscenen var det ca 700 betalende både fredag og lørdag med 5 band begge dager. Det var også selvsagt stort å oppleve Doro igjen mens kanskje Pain fra sverige var det bandet som jeg personlig likte best. Hele helgen var knalltravel men kjekk, og Jonny og Harald og resten av Karmøy geddon skal ha skryt for et fantastisk arrangement. Funny tok seg av byscenen mens Jocky tok seg av Jimmy legs. På foh var Torleif Helvik mens Tom Pool tok seg av monitor spakene. Lamperud var Stig Halleraker fra White Productions. Backline produksjonen på byscenen bestod av 8 marshall 412 kabinett, 2 ampeg 810 med classic topper, 8 marshall topper, 2 peavey kabinetter, 2 peavey 6550 topper, 1 pearl mester trommesett med 2x 22 og en haug med tammer og det samme i dw collector + en del synth brett. På Jimmy legs ble det benyttet 1 engl 412, 1 marshall 412, 1 mesa boogie 412, 1 eng powerball topp, 1 marshall 900 topp, 1 mesa duel rectifier topp, ampeg 810 med 2 pro topp, recording med en haug tammer og noen brett.

Kjekt å se at festivalene vi skal levere på i sommer begynner å få knallbra plakater og kan nevne noen -som feks Twisted sister og Thin Lizzy til skånevik. Stage Dolls kommer til Åkra. Vinni og div til skudefestivalen. Sildajazz har som vanlig booket veldig mye bra som f eks Jarle Bernhoft med fullt band. Kopervik festivalen har feks Uriah Heep. Oktoberrock er foreløpig litt hemmelig men den plakaten garanterer jeg blir bra.

Av nytt utstyr kan vi nevne at en splitter ny yamaha gt2 (beat for beat flygelet) er trillet inn dørene på lageret. Det samme er nye marshall 1960 vintage kabinetter i tilleg til litt andre småting.

Foresten kjekt å se at Lido Lido som vi levere mye til har tatt helt av, men det skulle også bare mangle med det talentet han har -lykke til videre.

Oppdatert utstyrsliste blir lagt ut i løpet av mai.

Ha en strålende vår enn så lenge så sees vi antagelig på en konsert plutselig.

 

Mvh Funny

Comments are closed.