Skånevik bluesfestival + div

Hei

Siden sist inlegg har vi hatt det meget travelt med en haug med både små og store oppdrag. Har blant annet levert til Lissie konsert som var en gratis konsert i gave til byen fra klubben på Aibel.  7-8000 publikummere strømmet til byen for å få med seg det nye stjerneskuddet. Whiteproduction med Stig og co leverte lyd og lys produksjon.

Har også vært en liten uke på den berømte ungkarsfestivalen -og ja alle ryktene stemte, det var galematias med flatfyll og det som værre er, men vi koste oss hele uken og fikk jammen tid til et lite glass øl selv også. På ungarsfestivalen så var det som vanlig Norstage med lasse og Andreas som leverte lyd og lys til begge scener. Hovednavn på plakaten var Postgirobygget, Gunslingers, Staut og Trang fødsel. Fikk også tatt en øl med Pål fra hobas som var ute på tur og tøffet seg på perc med bandet sitt Lucky Lips (knalltøfft) – fikk jammen også tatt en øl med Kjell fra Cristiansand backline som var på tur med Postgirobygget.

Skånevik bluesfestival var også i år en høydare -Vi leverte all backline til begge scener. Jocky tok seg av scenen ved House of blues mens Funny tok seg av teltet. I storteltet leverte Livepro med Torleif og Halvard i spissen mens White gruppen leverte lys. På House of blues leverte Asle Dahl fra Vest lydservice mens Øystein skrudde. Alltid kjekt å være på jobb i Skånevik da både crew, artister, frivillige og publikum er i strålende humør. Med fare for å glemme noen vil jeg gjerne trekke frem Bård Henrik som styrer de frivillige som står på utrettelig og bærer ampeg og annet skrot døgnet rundt -hils dine folk fra meg og si takk. Nils magne og Lars gjør også sitt til at festivalen glir fint som bare fa… Mor og far på hotellet  må også få litt skryt da vi alltid maser på mat og annet fjas både seint og tidlig -og de er alltid positive. Men selvsagt må selveste Alf Warlo få mest skryt for at han lager til en slik kanon festival år etter år. Også i år var vi relativt heldige med været og vi fikk til og med båtbesøk av sjølvaste Inge fra Haugesund lyd. Headliners i år var bla.a Foreigner, Journey, Stavangerensamblet, Girls whith guitars, Orbo and the longshots, Vidar Busk, Trampled under the foot, Sharon Jones, Junior Watson, Killer quen og Noora Noor -Vi gleder oss til neste år allerede

Nå går vi inn i en litt roligere periode noen uker før det brakler løs igjen i august med bla.a sildajazz. Vi skal få presst inn noen Stage dolls jobber og litt annet småtjafs selv om vi nå skal prøve å ha litt ferie.

Har også fått inn litt nytt stash på lager, fender deluxe 22w, fender blues deluxe 40w, fender hot rod deluxe 40w samt et  Ashdown evo stack

Ha en fortsatt strålende sommer

Mvh Haugesund backline

Kommenter innlegget