Ny B3

Hei

Endelig kan vi stolt skryte av å ha fått en sinnsykt fin b3 på lager. Det er vintagebua som har totalrenovert dette b3 som låter fantastisk.

Capro gutta klarte selvsagt å hive seg rundt å lage flight i en fart -alltid kanonservice der i gården

Vi gleder oss nå til at det skal i bruk på sommerens festivaler.

Kan også melde om at årets kopervikfestival på karmøy har gått av stabelen med band som bla.a vamp, lucky bullets, stavangerensamblet og ikke minst Dream Police spilte. Det var fullt hus og kanonstemning hele helgen. Det var en fantastisk opplevelse og endelig få vamp på besøk på karmøy og ikke minst utrolig gøy og høre igjen Dream Police.

Vi i Haugesund Backline leverte komplett lyd,lys,backline, scenemester, strøm og scene produksjon til festivalen og leide inn Inge fra Haugesund lyd som leverte lyd til nattklubben 1866, utescenen i gågaten og kaffibaren mens Halvard og co i livepro leverte til storscenen. White productions med Stig og ca leverte lys og scene. Vi leverte backline til alle konserter og det var som vanlig kjekt å samarbeide med alle involverte.

Neste prosjekt i kopervik er Oktoberrock som Funny arrangerer 8 oktober. Bekreftede band er Hollywood scandal (absolutt 80s) og Quire Boys. Et eller 2 band blir lagt til plakaten om kort tid. Biletter legges snart ut for salg på scanticket.

Ha en fin sommer så lenge

Mvh Funny

Kommenter innlegget