God påske !

Heisann

Da er det endelig kommet til påske og det betyr VÅR.

Siden sist har vi vært en tur på den store messa i frankfurt og sett på masse nyheter. Dvs kanskje færre nyheter en vanlig pga finanskrisa som ikke har sluppet taket helt enda. Det var uansett kjekt å være på tur og hilse på bransjen og i tilleg få tatt et lite glass øl på uterestaurant i 25 grd.

Siden sist har vi hatt det travelt med div småting i tillegg til en del event ting med bla madcon. Har også levert til Hanne Boel, A1, Eva &the hartmakers, Heine Totland, Kråkesølv, Keep of kalessin og Tømmermenn. Vi har i tillegg  endelig fått på plass en skikkelig livepub i kopevik med navnet 1866 -den står Ståle Rones bak og her vår det i helga nyåpning med blodsbrødre (stappfullt). I påska skal vi blant annet levere til Honningbarna på høvleriet og til tnt i sveiohallen.

Måtte alle ha en fin og rocka påske og en kanon fin vår

Mvh Funny

Kommenter innlegget